HTML

A Zene Európai Ünnepe

A ZENE EURÓPAI ÜNNEPE - JÚNIUS 21.

Friss topikok

Linkblog

Zene a Villamoson - Amatőr zenekarok jelentkezését várjuk

2009.04.29. 12:42 zeneunnepe

A Zene Európai Ünnepén a BKV közreműködésének köszönhetően a városi életforma olyan pontjaira is eljut az élő zene, ahova eddig soha.

Június 21-én, a Zene Európai Ünnepén 30 zenekar ad ingyen koncertet a budapesti 4-6-os villamosokon. Két órán keresztül minden egyes - a 4-6-os vonalán közlekedő - BKV jármű egyik kocsijában fog játszani egy-egy kiválasztott zenekar.

A jelentkezés feltétele mindössze annyi, hogy a koncert az utasok szórakoztatását, kikapcsolódását szolgálja és, hogy a műsor alkalmazkodjon a körülményekhez (nagy dobszerkó és ütősök, konga, djembe, tumba, cajon stb... pl. kizárva, és alapfeltétel, hogy akkusztikus koncert legyen, mindenféle elektronika nélkül).

A jelentkezéshez szükséges egy minimum 3 számot tartalmazó demo, egy fénykép, és egy rövid leírás a zenekarról, amit a zeneunnepe@zeneunnepe.hu e-mail címre kérünk elküldeni május 10-ig (ha van olyan link, ahol mindezek fenn vannak, akkor természetesen elég a linket elküldeni)

A jelentkezésekből a szervezők által összeállított zsűri válogatja ki majd a legjobbakat, akiket e-mailen értesítenek. A zsűri tagjai többek között: Bóna Márk (Sziget Fesztivál), Náray Márton (A Zene Európai Ünnepe), Szalontay Győző (West-Balkán), Bihari Balázs (PressCode) stb...

Ha további kérdéseitek vannak, akkor küldjétek el azokat a zeneunnepe@zeneunnepe.hu vagy zeneunnepe@gmail.com e-mail címekre.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zeneunnepe.blog.hu/api/trackback/id/tr481093372
süti beállítások módosítása